La família Guirigall

Familia guirigall

Som un grup d'animació Infantil que fem cançons i les portem a pobles, barris, places, escoles i on faci falta, per fer ballar i animal la mainada i tothom que ens vulgui acompanyar.

També fem espectacles en format musical i titelles en què expliquem històries sobre la diversitat, la valentia, les pors, l'amistat i les diferències i tot plegat sempre acompanyat de cançons noves i algunes ja conegudes o tradicionals, que ens agrada recuperar.

A la nostra granja trobem a la Keka, la Kika, en Kiku i en Kuco, i bé, algun mosquit o algun altre animaló despistat també s'afegeixen sense avisar, atrets per les ganes de festa i xerinola, què hi farem? Tothom hi té lloc en aquesta Família perquè ...

Com més serem més riurem !

LA KEKA JOANA

La Keka Joana

Sóc mestra de primària (especialista de música)i professora de teatre per nens i adults . Els meus alumnes em diuen que sóc una mica bruixa, de les bones eh! Doncs crec que és veritat.

Amb la Família Guirigall faig encanteris i pocions màgiques perquè els nens i nenes s’ho passin txaxipirulimolongui i m’ajuden a transformar-me en personatges diferents en els nostres espectacles. A vegades sóc una tortuga molt poruga, d’altres un peix molt divertit o un elefant de trompa estranya, fins i tot una cuca de llum amb unes grans idees!

Com a bona bruixa m’encanta pentinar-me quan plou i fa sol, i sobretot cantar i ballar, això, faci el temps que faci. Ara ja enteneu perquè estic tan contenta de ser cantant i actriu d’aquest i altres grups de teatre.

KIKA-IMMA

La Kika Imma

Sóc Educadora Social, m'encanta anar al mar i nedar, ballar i xerrar amb les amigues. Sóc curiosa, creativa i m'agrada cantar a la dutxa !

A la Família Guirigall invento cançons, canto i em transformo, en algun espectacle, en l’Eruga Rita i amb la MiraMira, sabeu qui és? doncs haureu de venir per saber-ho !!

En KIKU i en KUCO IVAN també són de la Família Guirigall i toquen la guitarra i la bateria per despertar la mainada i tothom que s’apropi a ballar !